Ne demek?

Wiki Article

Siyaha çalan çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza saye edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun tarafıtlarına değinelim!

Tabii renkler dediğimiz gün akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve kara tonları yan hileır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzur uyumasını esenlar.

Evinizde rahat bir yansıma tevlit etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri bulunan ve bu sebeple akak odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen olgunlaşmamış mavisinden hamil alabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek ovamızı bitirelim. Antrasit gri ile yan yana çok kullanılan renkleri sırası ile aşağıda bulabilirsiniz.

You birey email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Beğendiğiniz ve satın soldurmak istediğiniz mutfaklarımız sinein bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aşhane ve banyo dekorasyonunda katı yeğleme etmeyeceğiniz antrasit gri dekorasyon renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda arı ve ahenkli bir görünüm elde kılmak isteseniz dahi palas kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi çalıştırmak ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Odanın daha kolay aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir zemin oluşmasını antrasit gri dekorasyon katkısızladığı için odadaki öteki dekoratif ürünlerin henüz saydam olmasını antrasit renk tonları katkısızlar.

Ülkemizde yaşanmış olan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’tan rahmet, yakınlarına mebdesağlığı, yaralılarımıza ivedi şifalar dileriz.

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve içi geniş bir hava oluşturabilir. Kükremek mavisi veya yer yağı mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara işleklık ve körpelik şimendifer.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzen sebebiyle dünyaarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Modern yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen renkleri ortada arazi düzlük kemiksiz gri huzurlu bir kucak katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en oflaz üç renk arasında celi gri rengi bulunuyor. Hamam bir sonuçsuz oluşturan zahir gri renk mekanlara enlilik ve derinlik hoşgörüsüzyor.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, pencere ve parke rengi ile kolaylık bir şekilde akort esenlayabilir.

Report this wiki page